En verden af indtryk om blæksprutter, basilikum og bevidsthedens gåde - Overgaard, Søren 1973- (Gads forlag, 2023)
Bevidsthedens mysterium er måske uløseligt, men der mangler ikke teorier om emnet. Her præsenteres de forskellige videnskabelige bud på hvad der skaber vores virkelighed og hvordan vi oplever den. Til læsere af naturvidenskabelig og filosofisk formidling der både underholder og oplyser.