Forskningshandboken för småskaliga forskningsprojekt inom samhällsvetenskaperna - Denscombe, Martyn 1949- (Studentlitteratur, 2018)
Denna fjärde svenska upplaga är kraftigt omarbetad och innehåller nya kapitel om livsloppsperspektiv och litteraturöversikter. Dessutom är kapitlet om kvantitativa data uppdaterat och utökat.