Do Nepaměti - Končinský, Tomáš 1978-; Špaček, Daniel 1977- (Albatros, 2022)
Fantastická a dobrodružná cesta při hledání poztrácených vzpomínek. Příběh doplňují celostránkové ilustrace, jež pohltí čtenáře, stejně jako soundtrack, který je možno ke čtení stáhnout