Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! - Kartosen-Wong, Reza; Kartosen-Wong, Chee-Han (Rose Stories, 2021)
Voor de kookwedstrijd op school wil Yuna een bijzonder recept maken. Maar de jasmijnrijst is op! Samen met Louise, Omar en Simone gaat ze naar de Marokkaanse winkel, de markt en de Indische toko. Daar zijn veel andere bijzondere ingrediënten, maar waar vinden ze jasmijnrijst? Prentenboek met vrolijk gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 4 jaar