Stinkend rijk worden - Schutten, Jan Paul 1970- (Em. Querido's Uitgeverij, 2021)
Wist je dat ze vroeger soms hele gekke, vieze en ook leuke banen hadden? Lees over iemand die de hele dag lego speelt, vuur maakt in de trein of hondenvoer proeft. Grappige korte verhalen met kleurrijke illustraties. Voorlezen en zelf lezen vanaf ca. 7 t/m 9 jaar