Cat cow Nina Beier - Beier, Nina 1975-; Juul Petersen, Lotte (Billedkunstskolernes Forlag, 2021)
Udgivelsen er en forlængelse af Nina Beiers performance kommission CAT COW fra 2021, en udstilling skabt til Kunsthal Rønnebæksholm, kurateret af projektforsker og PhD. fellow ved Billedkunstskolerne Charlotte Sprogøe, hvis kuratoriske og praksisbaseret forskning foldes ud i hovedteksten. Exhibition: Kunsthal Rønnebæksholm, Næstved, Denmark (14.08.-12.09.2021)