Je hlína k snědku? - Katalpa, Jakuba 1979- (Host, 2021)
Novela o intenzivně prožívaném ženství konfrontovaném se světem, který nabízí i drsně bere, jemuž se hrdinka poddává i brání, který přijímá všemi smysly a zároveň se před ním uzavírá