Labutí dům svět prvorepublikových snů - Krolupperová, Daniela 1969- (Mladá fronta, 2021)
Příběh se odehrává v Praze v období první republiky, přibližuje osudy trojice dětí a zároveň zachycuje tehdejší dobu plnou nadějí a snů