Krigsseilere fra nord: Finnmark - Albrigtsen, Roger 1971- (K-dokumentar, 2020)
Denne første boken i en serie på tre om krigsseilere fra nord omhandler finnmarkinger i krigsseilas 1939 - 1945. Med utgangspunkt i personlige historier, bilder og dokumenter, sjøforklaringer og tyske ubåtlogger vekkes brutale historier til liv.