De roddel - Claes, Jo 1955- (Niet voor mietjes, 2019)
Over Matthias en Linde wordt een gemene roddel verspreid. Ze worden uitgelachen op school, al is er niets van waar. Matthias probeert erachter te komen wie de dader is. Daardoor komt zijn vriendschap met Dante en Rani in gevaar. Vanaf ca. 12 jaar