Philo & Sophia verhalen voor kleine filosofen - Wassenberg, Sabine 1981- (Levendig Uitgever, 2021)
Philo en Sophia denken graag na over alledaagse dingen, en praten er dan samen over. Maar sommige vragen zijn moeilijk te beantwoorden. Denk je mee? Grote oblong uitgave met 22 korte verhalen en dromerige kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar