Het koekenmannetje en andere heerlijke sprookjes - Vanderheyden, Thaïs (De Eenhoorn, 2020)
Hoe ontsnapt het koekenmannetje aan gulzige dieren? En kan een klein erwtje een prinses uit haar slaap houden? Grappige navertellingen van vier sprookjes en twee fabels. Vrij grote uitgave met, ook paginagrote, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 6 jaar