Niemand ziet het - Verroen, Dolf 1928- (Leopold, 2019)
Victor (13) wil graag naar het gymnasium, maar dat is in 1947 niet zo gewoon. Er speelt ook nog iets anders: hij houdt van jongens. Hij durft er met niemand over te praten. Totdat er een meisje uit zijn klas verliefd op hem wordt. Vanaf ca. 12 jaar