Hup, Herman! - Jagtenberg, Yvonne 1967- (Rubinstein, 2019)
Hangbuikzwijn Herman is goed in modderen en wroeten. Hij houdt alleen niet van wedstrijdjes, zoals de kippen en de haan. Die willen altijd als eerste een ei leggen, of als eerste wakker zijn. Op een dag doet Herman toch mee aan een wedstrijd. Maar wil hij eigenlijk wel winnen? Prentenboek met grappige, kleurrijke waterverfillustraties. Vanaf ca. 4 jaar