Barn af den kolde krig kendte danskere fra Ulla Terkelsen og Leif Davidsen til Per Stig Møller fortæller - Müller, Michael 1985-; Müller, Michael 1985- (Gyldendal, 2019)
14 kendte danskere fortæller levende og med historisk indsigt om deres liv under Den Kolde Krig. Fra Anden Verdenskrigs afslutning til Berlinmurens fald. Gennem nye og unikke samtaler tager de læseren med på en rejse i en splittet verden, der flere gange stod på kanten til en atomkrig mellem USA og Sovjetunionen. Hvordan var det at vokse op midt i denne verdenskonflikt, og hvilke spor trak Den Kolde Krig ind i deres voksenliv? De personlige fortællinger er et vidnesbyrd fra en dramatisk tid fortalt af nogle af Danmarks mest markante personligheder. Medvirkende: Ulla Terkelsen, Uffe Ellemann-Jensen, Leif Davidsen, Suzanne Brøgger, Mogens Lykketoft, Bo Lidegaard, Marianne Jelved, Eva Smith, Per Stig Møller, Frank Aaen, Bo Tao Michaëlis, Stine Bosse, Peter Aalbæk Jensen, Lotte Heise.