Op wereldreis - Binsbergen, Liesbeth van 1969- (Scouts in actie, 2019)
Lau (10) gaat met zijn vrienden op scoutingweekend. Met de Zwarte Hand op hun hielen doen ze hun best om alle puzzelstukjes van de schatkaart te vinden. Onderweg ontdekt Lau iets vreemds in het bos. AVI-E5. Vanaf ca. 9 jaar