De grondel & de garnaal en andere vreemde vriendschappen uit het dierenrijk - Roebers, Geert-Jan (Gottmer, 2018)
Vriendschappen komen ook voor bij dieren, zelfs tussen verschillende soorten zoals een vogel en een das. Lees o.a. over speelmaatjes, huisgenoten en vrienden die niet te vertrouwen zijn. Met speelse kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar