Ryōri zukan: "Ikiru sokojikara" o tsukeyō
料理図鑑 「生きる底力」をつけよう

Advice on cooking. A book full of wisdom and recipes that initiates the rookies of cooking from elementary school kids to university students, even adults, into the wonders of cookin and eating

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Ochi, Toyoko (VerfasserIn)
Weitere Verfasser: Hirano, Eriko 1961- (IllustratorIn)
Format: Buch
Sprache:Japanese
Veröffentlicht: Tōkyō Fukuinkan Shoten 2006
Schlagworte:
Zusammenfassung:Advice on cooking. A book full of wisdom and recipes that initiates the rookies of cooking from elementary school kids to university students, even adults, into the wonders of cookin and eating
Beschreibung:Index: S.377-382
Beschreibung:382 Seiten, 2 ungezählte Seiten Illustrationen 19 cm
ISBN:4834022080
9784834022087

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand!