Piena ceļi - Gaile, Inga 1976- (Mansards, 2018)
I. Gailes krājumā "Piena ceļi" apkopotie stāsti tapuši desmit gadu laikā. Tajos piedalās Mirū, Marija, Saule, Tauriņcilvēks, Jēzus, Pēteris, Kaspičs, Viņš Pats un visādi citi varoņi, pat daži vīrieši. Stāsti ir ļoti sievišķīgi, piepildīti, pārdomām pilni un neizbrīna, ka ilgi tapuši. Vienlaikus šie stāsti ir arī asprātību un humora pilni, tieši kā ar bomi pa pieri un atklājoši. Šajos astoņos ilgi tapušajos stāstos lasītājs sastopas gan ar nosacītām mūsdienām, gan senākiem laikiem ar kalponēm un saimniekiem un šķietami klasiskām attiecību piņķerēm starp šiem diviem sabiedrības slāņiem. Ievijas arī kāda reliģiska nots, kas balansē uz zinātniskās fantastikas diedziņa. Ja autores stils lasītājam ir tuvs un pieņemams, ļoti baudāms stāstu krājums.