Het geheim van de vergeten tunnel - Jacobs, Annet; Dijkstra, Finn 2006- (Geheim, 2017)
Finn en Femke vinden een luik, zomaar in het bos. Zou het bij het kasteel horen dat hier vroeger stond? Ze gaan op onderzoek uit. Wie weet vinden ze de schat van de roofridder. Vanaf ca. 8 jaar