Pastels het pastelportret in Nederland - Siedenburg, Fleur; Ekkart, Rudolf E. O. 1947-; Donk, Claire van den (WBooks, 2018)
Overzicht van de pastelportretkunst in Nederland in de achttiende en negentiende eeuw