Eigenwijze Tobias - Bruijn, Ruud 1957- (De Vier Windstreken, 2017)
Tobias smijt in de zandbak flink met zand. Als mama hem vraagt het weer terug te scheppen, weigert hij. Tobias gaat wel op zoek naar een andere moeder. Maar wie wil er nu een lui, brutaal, stout varkentje? Prentenboek met sfeervolle, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar