Beetle queen - Leonard, M. G. (Chicken House, 2017)
Darkus en zijn vrienden worden bespioneerd door de gele lieveheersbeestjes van de gemene, mysterieuze Lucretia Cutter. Als blijkt dat Lucretia iets in haar schild voert, gaan Darkus en zijn vrienden en hun kevers op onderzoek uit. Vanaf ca. 10 jaar