Boļševiku terora bāreņi 1918-1938 - Riekstiņš, Jānis 1942- (LU Akadēmiskais apgāds, 2017)
Grāmatā "Boļševiku terora bāreņi, 1918–1938" īpaša uzmanība pievērsta 1937.–1938. gada Lielā terora bāreņu sāpju ceļiem Padomju Savienībā. Izdevumā publicēti vēsturiski dokumenti un vairāku represijās cietušo atmiņas.