Feest voor de machines - Vendel, Edward van de 1964- (De Eenhoorn, 2014)
Alle dieren hebben hard gewerkt op hun voertuigen, zoals Oli-tattoo op zijn betonwagen en Manenwolf Mats op zijn hoogwerker. Nu gaan ze op weg naar het feest van het jaar! Prentenboek met kleurrijke tekeningen en tekst op rijm. Vanaf ca. 3 jaar