Cik vajag priekš cilvēka laimes? - Tirzmaliete 1876-1942 (NT2015, 2017)
Tirzmalietes (īst.v. Minna Dzelzkalne, 1876-1942) darbu apkopojumā uzmanība pievērsta rakstnieces Tirzas periodā radītajiem stāstiem. Izvēlētie gan saturiski, gan pēc formas un apjoma ir īsstāsti, kas raksturīgi Tirzmalietes daiļradei rakstnieciskās darbības sākumgados no 1899. gada līdz 1905. gadam.