Het geheim van de olympische vlam - Gemert, Gerard van 1964-; Brugman, Jara (Geheim, 2016)
Tess en Finn willen de Olympische Spelen als thema aan Koningsdag geven. Maar waar de olympische vlam 's nachts in de tuin staat, wordt steeds ingebroken. Wie zouden de dieven zijn? Vanaf ca. 8 jaar