Spes het leven door de ogen van een hond - Meijer, Theo 1956- (De Vier Windstreken, 2016)
Hond Spes vindt in mevrouw Grootjans eindelijk een goede baas. Hij maakt nieuwe vrienden en beleeft allerlei avonturen. Vanaf ca. 10 jaar