Ik ben geen boek, ik ben een hond - Praagman, Milja 1971- (De Eenhoorn, 2016)
De kip zegt: haal die letters van mijn vacht, ze kriebelen. Ik ben een hond! Boeken kunnen niet blaffen , een hond wel. Kijk maar onder het flapje! Vierkant hardkartonnen prentenboek met eenvoudige, sfeervolle kleurenillustraties en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar