Ali's oorlog - Rood, Lydia 1957- (Leopold, 2014)
Yessin (11) wil graag bij de andere jongens in de klas horen. Maar daar is Ali de baas en die probeert, met succes, Yessin mee te slepen in allerlei narigheid. Yessin wil geen verrader zijn, maar ook geen lafaard. Vanaf ca. 10 jaar