Födelsedagsmysteriet - Widmark, Martin 1961- (Lassemajas detektivbyrå, 2012)
Till Mohammed Karats födelsedag anordnar Barbro Palm tårttävling. Den bästa tårtan ska belönas rikligt. Tre sockerbagare presenterar sina alster. Kalaset toppas med ett överraskningsfyrverkeri. Lamporna slocknar. När de tänds är Barbros diamant försvunnen. En stygger sockerbagare, minsann. Men vem? Finns även som e-bok. [Barnbokskatalogen]