Een jasje voor Klein Konijn - Kromhout, Rindert 1958- (Nederlands Jeugdinstituut, 2015)
Klein Konijn bibbert van de kou, dus staat Groot Konijn zijn vachtje af. Maar nu heeft hij het koud! Gelukkig wil Kip haar veren wel uitlenen. En zo gaat het door... totdat Koe bij de boerin aanklopt. Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar