Edith & Egon Schiele - Reek, Harriët van 1957- (Kunstprentenboeken van Leopold, 2013)
Egon wil alles tekenen wat hij ziet. Ook het meisje Edith, met haar jurk van gestreepte stof. Kennismaking met de Oostenrijkse kunstenaar Egon Schiele (1890-1918). Met expressieve kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 t/m 8 jaar