Structure of dairy products:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Oxford, UK Blackwell Pub. 2007
Schriftenreihe:Society of Dairy Technology series
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references and index
Overview of microscopical approaches - D.F. Lewis -- - Instrumental techniques for sample preparation - D.G. Pechak, A.K. Smith -- - Microstructure of milk components - A.K. Smith, B.E. Campbell -- - Microstructure of dairy fat products - S. Martini, A.G. Marangoni -- - Microstructure of concentrated and dried milk products - A.Y. Tamime, R.K. Robinson, M. Michel -- - Structure of fermented milks - A.Y. Tamime ... [et al.] -- - Microstructure of natural cheeses - D.W. Everett -- - Processed cheese and cheese analogues - B.B. Mulsow, D. Jaros, H. Rohm -- - Microstructure of frozen and dairy-based confectionary products - D.F. Lewis -- - The microscope in troubleshooting - D.F. Lewis
Beschreibung:1 Online-Ressource (xvi, 288 p.)
ISBN:0470995912
0470995920
1615834532
9780470995914
9780470995921
9781615834532

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen