Sociology on the menu: an invitation to the study of food and society
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Beardsworth, Alan (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: London Routledge 1997
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references (pages 260-270) and indexes
Pt. 1. The social dimensions of the food system -- pt. 2. The social organization of eating -- pt. 3. Food, health and well-being -- pt. 4. Patterns of preference and avoidance
Sociology on the Menu is an accessible introduction to the sociology of food. Highlighting the social and cultural dimensions of the human food system it encourages us to consider new ways of thinking of the everyday act of eating
Beschreibung:1 Online-Ressource (x, 277 pages)
ISBN:0203428714
0415114241
041511425X
9780203428719
9780415114240
9780415114257

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen