Food, farming, and faith:
Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Fick, Gary W. (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Albany State University of New York Press c2008
Schriftenreihe:SUNY series on religion and the environment
Schlagworte:
Online-Zugang:FAW01
FAW02
Volltext
Beschreibung:Includes bibliographical references (p. 191-196) and indexes
Introduction -- It is all about food -- The foundation of stewardship -- Ecology in the Bible -- Land and climate -- Soil and water -- Crops, seeds, and food -- Livestock and agriculture -- Farming systems and the practices of agriculture -- The culture of agriculture -- Abuse, poverty, and women -- Food, starvation, obesity, and diet -- Agricultural sustainability -- Appendix 1. Abbreviations and citation of books in the Bible -- Appendix 2: An overview of the Bible -- Appendix 3: The essentials of agriculture
Beschreibung:1 Online-Ressource (xix, 223 p.)
ISBN:0791473848
1435658558
9780791473849
9780791478554
9781435658554

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Volltext öffnen