Jubileumledengids veertig jaar Nederlands Vakgroep Keramisten - Augustijn, Piet 1948- (NVK, 2014)
In dit juileumjaar brengt de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) een ledengids van 300 pagina's uit waarin een actueel overzicht wordt getoond van de stand van zaken op het gebied van de keramische kunsten in Nederland. Het is een fraaie gids geworden waarin de leden zich optimaal kunnen presenteren. Het voorwoord van Piet Augustijn schetst een overzicht van de stromingen in de keramische kunst in Nederland na 1945