Lek - Brauw, Jacobine de 1975- (Em. Querido's Uitgeverij BV, 2013)
De vader van Willem (16) was een bekend journalist op het Haags Binnenhof. Hij is verongelukt, maar Willem denkt dat hij is vermoord. Samen met zijn vriend gaat hij op onderzoek uit in Den Haag. Vanaf ca. 13 jaar