De verschrikkelijke badmeester - Douglas, Jozua 1977- (De Fontein, 2013)
Vader De Bruin hoopt dat zijn zoon Lev wereldkampioen zwemmen wordt. De verschrikkelijke badmeester Boris Brulboei moet daarvoor zorgen. Maar door hem raken Lev en zijn buurmeisje betrokken bij een ontvoering. Vanaf ca. 9 jaar