Het geheim van Barry Boudini - Vandermeeren, Hilde 1970- (Sterrenstof : [Serie 2], 2012)
Lukas, de nieuwe buurjongen van Martijns oma, oefent met zijn vrienden voor een goochelwedstrijd. Als Martijn niet mee mag doen, bedenkt hij een plan om de gemene Lukas een lesje te leren. Vanaf ca. 8 jaar