Het geheim van het woeste water - Bos, Chris 1955- (Geheim, 2013)
Felix en Charlie gaan stiekem een nacht doorbrengen in hun geheime hut aan de overkant van een riviertje. Maar in de loop van de nacht verandert het riviertje door noodweer in een woest kolkende rivier. Vanaf ca. 8 jaar