Toetsterreur, turntroubles en twittertweets - Huizing, Gonneke 1960- (Holland, 2012)
In haar dagboek schrijft Fleur (13, ik-figuur) over haar keuze voor vmbo of havo, over Jens, haar vakantievriendje en over het nieuwe meisje in haar turngroepje, dat wel heel goed is. Vanaf ca. 10 jaar