Om te zoenen - Ruiters, Els (Babysit babes, 2008)
Aïsha (15) wil wat geld bijverdienen, dus gaat ze oppassen. Maar haar oppaskinderen luisteren helemaal niet. En wat zou Nikki's broer Viggo van haar willen? Vindt hij haar net zo leuk als zij hem? Vanaf ca. 11 jaar