Camping Zeevos - Vandermeeren, Hilde 1970- (Davidsfonds Infodok, 2012)
Will (10) en zijn kleine broertje Harry wonen samen met hun moeder in een stacaravan op camping Zeevos. Als hun moeder op een dag zomaar verdwenen is, proberen ze dat verborgen te houden. Vanaf ca. 8 jaar