Liefde :-( - Brinx, Thomas 1963-; Kömmerling, Anja 1965- (young adult, 2011)
Leene groeit op in een gezellig gezin, met een rommelige, creatieve moeder en een verstrooide vader. Als ze dertien is, ontdekt ze dat haar vader een ander heeft. Vanaf ca. 13 jaar