Life among ruins Greece and Turkey between past & present ; exhibition catalogue = Leven tussen brokstukken - Vroom, Joanita 1959- (Parnassus, 2011)
Oude prenten en foto's van ruïnes in Griekenland en Turkije uit de Griekse en Romeinse oudheid en de Byzantijnse periode