Hip en Pip - Hazelaar, Loes 1962- (Lannoo, 2010)
De oude hond Hip en haar bazin Eef zijn dol op elkaar. Dan komt de pup Pip bij hen wonen. Hip is jaloers en bang dat Eef haar niet meer wil. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar