Vlinder ontsnapt! - Klapwijk, Vrouwke (Hotel De Brokkenbak, 2010)
Het hondje Vlinder komt logeren in hotel De Brokkenbak. Ze moet heel goed verzorgd worden. Als Stijn Vlinder uitlaat, komt ze terecht in de vijver van de buurvrouw. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.