The taste of war: World War Two and the battle for food

Food, and in particular the lack of it, was central to the experience of the Second World War. In this history, Lizzie Collingham establishes how control of food and its production is crucial to total war

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Collingham, Lizzie 1950- (VerfasserIn)
Format: Buch
Sprache:English
Veröffentlicht: London Allen Lane 2011
Ausgabe:1. publ.
Schlagworte:
Online-Zugang:Inhaltsverzeichnis
Zusammenfassung:Food, and in particular the lack of it, was central to the experience of the Second World War. In this history, Lizzie Collingham establishes how control of food and its production is crucial to total war
Beschreibung:Includes bibliographical references (p. 581-620) and index
Beschreibung:XV, 634 S. Ill., Kt.
ISBN:9780713999648

Es ist kein Print-Exemplar vorhanden.

Fernleihe Bestellen Achtung: Nicht im THWS-Bestand! Inhaltsverzeichnis