Knorretje en de oren van Nijntje - Bruna, Dick 1927-2017 (Dick Bruna Kinderboeken, 2011)
Knorretje wil graag net zulke mooie oren als Nijntje. Haar tantje, Betje Big, knipt ze van papier. Gelukkig vindt Nijntje ze ook mooi. Prentenboekje met eenvoudige, zwartomlijnde illustraties in kleur en tekst op rijm. Vanaf ca. 2 jaar.